KickBack Tjenester

Nå har du nå muligheten til å få mer enn 3.545,- tilbake på gode tjenester som vi har forhandlet fram. Enten om du velger én eller alle får du mer penger tilbake.

logo

Strømavtale: Innkjøpspris + 49kr/mnd

Fortum er en av Nordens største strømleverandører med 1,3 millioner kunder. Selskapet satser sterkt innen utvikling av fornybar energi og ladeinfrastruktur for elbiler, samtidig som strømavtalene ofte topper Forbrukerrådets prissammenligninger.

Du får 400,- tilbake + 10,- hver måned

Les mer og bestill

logo

Bredbånd med den farten du trenger

NextGenTel er en av Norges største leverandører av bredbånd. NextGenTel passer for de fleste – til surfing, streaming, Facebook og spill. Velg hastighet fra 5 til 40 Mbps! Inkludert i månedsprisen får du en trådløs ruter og 5 Gb sikker lagring.

Du får 500,- tilbake

Les mer og bestill

logo

Skikkelig mye data til lave priser

Mobilabonnement fra 99,- mnd, fri bruk av minutter og meldinger fra 179,- mnd

Du får 200,- tilbake

Les mer og bestill

logo

Bli sterk og få penger tilbake

EVO er Norges eneste treningssenterkjede spesialisert på styrke- og kondisjonstrening. Hos 33 sentre tilbyr de skreddersydde styrkeprogrammer, stort utvalg kondisjonsapparater, personlige trenere og ingen bindingstid.

Du får 200,- tilbake + 200,- etter 6 mnd

Les mer og bestill

logo

Nytt mobilabonnement fra Komplett

Komplett Mobil er Norges nye mobiloperatør som drives av den velkjente nettbutikken Komplett. Hos Komplett Mobil skal du alltid få gode priser på mobiltelefoni og du kan velge mellom fleksible abonnementer som passer de fleste.

Du får 120,- tilbake på mobilabonnement

Les mer og bestill

logo

Favorittblader i ett abonnement

Flipp gir deg fri tilgang til over 25 av Norges største og beste blader og tegneserier på din mobil eller nettbrett! Prøv Flipp gratis i én måned, deretter betaler du kun kr. 129,- i måneden. Ingen bindingstid.

Du får 60,- tilbake for å bestille og forbli abonnent i minimum 3 måneder

Les mer og bestill

logo

Mobil og mobilt bredbånd med 4G-nett

Ice.net dekker 75% av landet og har lenge vært kjent for sin svært gode dekningsgrad med mobilt bredbånd. Ice.net har svært gunstige abonnementer for deg som privatperson både på mobil og bredbånd.

Du får 150,- tilbake per bestilling

Les mer og bestill

logo

Mobilabonnement med Telenor-dekning

Talkmore er en av Norges største lavpris mobiloperatører og en del av Telenor. Talkmore tilbyr gunstige mobiltelefoniabonnement og benytter Telenor sitt nett.

Du får 150,- tilbake per bestilling

Les mer og bestill