KickBack Tjenester

Nå har du nå muligheten til å få mer enn 3.545,- tilbake på gode tjenester som vi har forhandlet fram. Enten om du velger én eller alle får du mer penger tilbake.


logo

Norges største boligalarmleverandør

Hvert trettiende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden. Med deres fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid, kan de tilby deres kunder et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet.

Du får 790,- tilbake

Les mer og bestill

logo

Få matvarer og middagsoppskrifter levert på døren én gang i uken

Godtlevert.no gir deg matvarer og oppskrifter på døren. Kokken Ole Martin Alfsen komponerer oppskriftene og setter sammen ukens meny. Ole Martin er programleder i «4-stjerners middag» på TV Norge og har skrevet suksessen «Familiekokeboka» sammen med Tom Victor Gausdal.

Du får 300,- tilbake

Les mer og bestill

logo

Mobil og mobilt bredbånd med 4G-nett

Ice.net dekker 75% av landet og har lenge vært kjent for sin svært gode dekningsgrad med mobilt bredbånd. Ice.net har svært gunstige abonnementer for deg som privatperson både på mobil og bredbånd.

Du får 150,- tilbake per bestilling

Les mer og bestill

logo

Mobilabonnement med Telenor-dekning

Talkmore er en av Norges største lavpris mobiloperatører og en del av Telenor. Talkmore tilbyr gunstige mobiltelefoniabonnement og benytter Telenor sitt nett.

Du får 150,- tilbake per bestilling

Les mer og bestill