KickBack Tjenester

Nå har du nå muligheten til å få mer enn 3.545,- tilbake på gode tjenester som vi har forhandlet fram. Enten om du velger én eller alle får du mer penger tilbake.


logo

Norges største boligalarmleverandør

Hvert trettiende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden. Med deres fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid, kan de tilby deres kunder et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet.

Du får 790,- tilbake

Les mer og bestill

logo

Bli sterk og få penger tilbake

EVO er Norges eneste treningssenterkjede spesialisert på styrke- og kondisjonstrening. Hos 33 sentre tilbyr de skreddersydde styrkeprogrammer, stort utvalg kondisjonsapparater, personlige trenere og ingen bindingstid.

Du får 200,- tilbake + 200,- etter 6 mnd

Les mer og bestill

logo

Mobil og mobilt bredbånd med 4G-nett

Ice.net dekker 75% av landet og har lenge vært kjent for sin svært gode dekningsgrad med mobilt bredbånd. Ice.net har svært gunstige abonnementer for deg som privatperson både på mobil og bredbånd.

Du får 150,- tilbake per bestilling

Les mer og bestill

logo

Mobilabonnement med Telenor-dekning

Talkmore er en av Norges største lavpris mobiloperatører og en del av Telenor. Talkmore tilbyr gunstige mobiltelefoniabonnement og benytter Telenor sitt nett.

Du får 150,- tilbake per bestilling

Les mer og bestill