KickBack, heretter «KickBack», tar personvern og sikkerhet på alvor. På denne siden redegjør vi for hvordan vi tar ansvar for å beskytte ditt personvern og hvordan vi som selskap samler inn og benytter informasjon om våre brukere. Vi vil også redegjøre for hvilke tredjeparter som samler informasjon på våre tjenester og henvise deg til disse selskapenes personvernserklæringer.

Hvem er KickBack?

KickBack er en tjeneste drevet av KickBack AS (ORG 993389986), Postboks 155 Sentrum, 0102 Oslo. Ved spørsmål om våre personvernvilkår kan du ta kontakt med oss på kontakt@kickback.no. Hvis du ønsker at vi skal slette kontoen din så kan du kontakte vår brukerstøtte.

Hva slags informasjon lagres og hvorfor?

KickBack lagrer og bruker informasjon til en rekke forskjellige formål, men vi lagrer kun informasjon som er nødvendig for å yte tjenesten som tilbys, forbedre og gjøre tjenesten mere personlig. Denne informasjonen inkluderer IP-adresser, klikk, kategori, navn og kontaktinformasjon, nettbutikk, ordreverdi, kjøpstidspunkt, produktet som kjøpes og hvilke produkter du liker eller ikke liker. Denne informasjonen lagres for å kunne gi deg kickback på din netthandel og for å kunne anbefale produkter/butikker. Navn, adresse og kontaktinformasjon brukes kun til innløsning av kickback og til brukerstøtte.

I tillegg lagrer vi også teknisk informasjon om antall brukere, visninger, nettleser, operativsystem, internettleverandør osv. Denne informasjonen benyttes for å videreutvikle og forbedre KickBack.no samt analysere bruk av tjenesten. Vi lagrer også informasjon for å forebygge og avklare forhold som er straffbare etter norsk lov og brudd på tjenestens vilkår.

Hvis du har installert et eller flere av KickBack sine nettlesertilegg lagrer vi informasjon om når disse har blitt lastet ned og oppdatert. Dette inkluderer brukerid, IP-adresse, versjon av nettleser og eventuelt versjon av tillegget. Vi mottar ikke, og lagrer derfor heller ikke, informasjon om hvilke nettsider brukeren besøker mens tillegget er installert. Utelukkende når du klikker på lenken i en nettbutikk vil informasjon om nettside bli sendt til KickBack.

Hvor lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i all hovedsak på våre servere i Norge eller Tyskland. Informasjonen kan også, for å øke driftssikkerhet eller ytelse, kopieres til servere i andre land enn dette, forutsatt at vilkårene i personopplysningsloven blir ivaretatt.

Deles informasjonen med noen?

Informasjonen som lagres via KickBack (inkludert informasjon fra tredjeparter) deles generelt ikke med tredjeparter utenfor KickBack. Unntakene er samarbeidspartnere i SPiD og der hvor dette er nødvendig for å gjennomføre tjenesten og informasjon i aggregert form. Se mer informasjon hvilke tredjeparter på under «Tredjeparter». Ved manglende registrering av salg, vil innsamlet informasjon, inklusive dokumentasjon oversendt av bruker, lagres og deles med tredjeparter involvert i registreringen av salget og butikken.

KickBack deler ikke lagret informasjon med nettbutikker utover dette. KickBack er ikke ansvarlig for hvordan våre partnere behandler informasjon de får av deg ved bestilling eller annen kontakt.

Ved mistankte om lovbrudd eller brudd på vilkår for bruk, vil informasjon deles med nettbutikker, politi, myndigheter og juridiske rådgivere.

Sikkerhet

KickBack tar sikkerhet alvorlig. All kommunikasjon mellom deg og KickBack er kryptert med standard SSL-kryptering. Sjekk alltid at nettleseren din indikerer en kryptert forbindelse.

KickBack lagrer ikke kredittkort eller annen betalingsinformasjon da dette behandles av den enkelte nettbutikk. KickBack har ikke tilgang til denne typen data og fremstår som en selvstendig tredjepart, både overfor den enkelte nettbutikk og overfor brukeren.

Tredjeparter

KickBack benytter flere tredjeparts tjenesteleverandører for å gjøre det mulig å levere våre tjenester til deg som bruker. Disse selskapene samler også informasjon og lagrer dette. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom disse selskapenes personvernserklæringer. KickBack tar ikke ansvar for disse selskapenes lagring av informasjon.

Vi benytter Google Universal Analytics for å samle besøksstatistikk. Vi benytter Adform til målretting, analyse og optimalisering av markedsføring og besøksstatisikk - både internt og eksternt. Se Adform sine egne sider om personvern. Se Googles egne sider om personvern. Vi tilbyr innlogging via Facebook og benytter på flere av sidene våres en boks som viser innhold fra vår Facebook-side. Se Facebook sine egne sider om personvern. Vi benytter MailChimp for utsendelse og administrering av nyhetsbrev. Se MailChimps egne sider om personvern.

Sporing av salg hos våre partnere gjøres av KickBack, men også Tradedoubler, TradeTracker, Zanox, Euroads, Affiliate Window, Performance Horizon, Adtraction og Comission Junction. Se deres egne sider om personvern for utfyllende informasjon om hva som lagres hos disse tjenesteleverandørene.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

KickBack er avhengig av å benytte informasjonskapsler, også kalt «cookies», for å kunne tilby tjenesten. Informasjonskapslene lagrer informasjon om innlogging, bevegelser på nettsiden og handlekurver (internt på KickBack). Tredjeparter benytter også informasjonskapsler til registrering av klikk og sporing av salg, se mer informasjon under tredjeparter.

Sletting av data

Ved spørsmål om våre personvernvilkår kan du ta kontakt med oss på kontakt@kickback.no. Ønsker du at din konto skal slettes logger du først inn, og kontakter deretter brukerstøtte og ber om at den skal slettes.