Vi har for øyeblikket dessverre ikke et aktivt samarbeid med denne aktøren. Du får derfor ikke kickback dersom du handler hos Nettmat.

Alternative butikker som vi anbefaler at du tar en titt på:

Generell informasjon om Nettmat

Matkassene fra Nettmat.no består av godt planlagt og varierte middagsretter som legger grunnlaget for et sunt og balansert kosthold for hele familien, og gjør godt for både kropp og sinn. De har matkasser for de som vil ha et sunnere alternativ basert på kortreist mat. Det finnes matkasser for single, par, familier, rask mat og vegetar mat. Nettmat leverer også fruktkasser (kun til de som får matkassen). Nettmat leverer i Oslo, Rogaland, Trondheim og Bergen, men utvider stadig. Nettmat gir penger tilbake (cashback) på godkjente bestilling av matkasser for nye kunder.

* Det tas forbehold om feil. Kan ikke benyttes med eksterne rabattkoder. Eventuell mva. og frakt blir i de fleste tilfeller trukket fra av butikken før beløpet beregnes om til KickBack.

Ikke det du lette etter? Ta en titt på vårt samarbeid med VG for å se om det finnes en Nettmat rabattkode eller kampanjekode.