Vi har for øyeblikket dessverre ikke et aktivt samarbeid med denne aktøren. Du får derfor ikke kickback dersom du handler hos Woroom.

Alternative butikker som vi anbefaler at du tar en titt på:

Generell informasjon om Woroom

Woroom.no er en interiørbutikk på nett med varelager og showroom i Tromsø. Woroom ønsker å tilby deg en personlig nettbutikk med et nøye utvalgt varelager. Ikke bare er de genuint interessert i alt som har med interiør og innredning å gjøre, de er også det de selv liker å kalle “Visual Addicts” og er derfor opptatt av at alt du ser hos oss skal fungere som soul food. De legger vår flid i alt vi gjør, tar både inspirasjonsbilder og en del produktbilder selv og ønsker med dette å inspirere deg både på Facebook, Instagram og i nettbutikken. Woroom gir penger tilbake (cashback) på alle godkjente bestillinger.

* Det tas forbehold om feil. Kan ikke benyttes med eksterne rabattkoder. Eventuell mva. og frakt blir i de fleste tilfeller trukket fra av butikken før beløpet beregnes om til KickBack.

Ikke det du lette etter? Ta en titt på vårt samarbeid med VG for å se om det finnes en Woroom rabattkode eller kampanjekode.