Vi har for øyeblikket dessverre ikke et aktivt samarbeid med denne aktøren. Du får derfor ikke kickback dersom du handler hos Gullmagasinet.

Alternative butikker som vi anbefaler at du tar en titt på:

Generell informasjon om Gullmagasinet

Gullmagasinet er en nettbutikk som har sitt opphav fra den tradisjonsrike forretningen Gullsmed Jørgensen, som i år fyller 145 år. Med en av de lengstlevende gullsmedforretningene i Norge, kan også Gullmagasinet vise til en råsterk fagkompetanse og butikken har et bredt utvalg på over 2000 varer- Hos Gullmagasinet finner du alt fra diamantsmykker, gullsmykker, sølvsmykker, barnesmykker, forlovelsesringer, gifteringer, dåpsvarer, barnebestikk, sølvbestikk og bunadsølv til gunstige priser. Gullmagasinet gir penger tilbake (cashback) på alle godkjente bestillinger.

* Det tas forbehold om feil. Kan ikke benyttes med eksterne rabattkoder. Eventuell mva. og frakt blir i de fleste tilfeller trukket fra av butikken før beløpet beregnes om til KickBack.

Ikke det du lette etter? Ta en titt på vårt samarbeid med VG for å se om det finnes en Gullmagasinet rabattkode eller kampanjekode.