Teknisk feil hos underleverandør

En feil hos en sporingsleverandør som brukes av flere butikker medførte at ordreverdi ble satt til 0 på bestillinger der dette ikke stemmer. Feilen har blitt rettet kl 14, men det tar fortsatt litt tid før vi har gått gjennom alle transaksjoner. Dette medfører at vi dessverre må utsette utbetaling til de aktuelle poengene er på plass igjen.

Gullmagasinet er en nettbutikk som har sitt opphav fra den tradisjonsrike forretningen Gullsmed Jørgensen, som i år fyller 145 år. Med en av de lengstlevende gullsmedforretningene i Norge, kan også Gullmagasinet vise til en råsterk fagkompetanse og butikken har et bredt utvalg på over 2000 varer- Hos Gullmagasinet finner du alt fra diamantsmykker, gullsmykker, sølvsmykker, barnesmykker, forlovelsesringer, gifteringer, dåpsvarer, barnebestikk, sølvbestikk og bunadsølv til gunstige priser. Gullmagasinet gir penger tilbake (cashback) på alle godkjente bestillinger.

* Det tas forbehold om feil. Kan ikke benyttes med eksterne rabattkoder. Eventuell mva. og frakt blir i de fleste tilfeller trukket fra av butikken før beløpet beregnes om til KickBack.

Ikke det du lette etter? Ta en titt på vårt samarbeid med VG for å se om det finnes en Gullmagasinet rabattkode eller kampanjekode.