Teknisk feil hos underleverandør

En feil hos en sporingsleverandør som brukes av flere butikker medførte at ordreverdi ble satt til 0 på bestillinger der dette ikke stemmer. Feilen har blitt rettet kl 14, men det tar fortsatt litt tid før vi har gått gjennom alle transaksjoner. Dette medfører at vi dessverre må utsette utbetaling til de aktuelle poengene er på plass igjen.

Vi har for øyeblikket dessverre ikke et aktivt samarbeid med denne aktøren. Du får derfor ikke kickback dersom du handler hos Allfoto.

Alternative butikker som vi anbefaler at du tar en titt på:

Generell informasjon om Allfoto

Med Allfoto sin programvare lager du raskt og enkelt personlige og flotte fotoprodukter. Gi bort bestselger den klassiske fotokalenderen, vis at du setter pris på noen med en minnerik fotobok eller overrask familie og venner med personlige julekort. Allfoto gir penger tilbake (cashback) på alle godkjente bestillinger.

* Det tas forbehold om feil. Kan ikke benyttes med eksterne rabattkoder. Eventuell mva. og frakt blir i de fleste tilfeller trukket fra av butikken før beløpet beregnes om til KickBack.

Ikke det du lette etter? Ta en titt på vårt samarbeid med VG for å se om det finnes en Allfoto rabattkode eller kampanjekode.