CarrieAlong.no er din online veskeshop med det nyeste og beste innenfor vesker og kofferter. CarrieAlong.no bygger på en lidenskap for vesker som går mer enn 130 år tilbake i tid, og CarrieAlong er en del av en av Skandinavias eldste lærvarekjeder – Alfred Lunds Eftf.

På CarrieAlongs online veskeshop finner du et stort utvalg av vesker, kofferter, ryggsekker og tursekker, skolesekker og skolevesker, PC-vesker, håndvesker, skuldervesker, selskapsvesker, reisevesker, osv. CarrieAlong.no har alle de flotte merkevarene kombinert med egne kvalitetsmerker – til gode priser. CarrieAlong.no legger stor vekt på å sette sammen et riktig varesortiment – et sortiment som selvfølgelig bygger på en lidenskap for vesker og mange års erfaring i bransjen.

CarrieAlong.no gir penger tilbake på alle godkjente bestillinger.

* Det tas forbehold om feil. Kan ikke benyttes med eksterne rabattkoder. Eventuell mva. og frakt blir i de fleste tilfeller trukket fra av butikken før beløpet beregnes om til KickBack.

Ikke det du lette etter? Ta en titt på vårt samarbeid med VG for å se om det finnes en CarrieAlong.no rabattkode eller kampanjekode.