Teknisk feil hos underleverandør

En feil hos en sporingsleverandør som brukes av flere butikker medførte at ordreverdi ble satt til 0 på bestillinger der dette ikke stemmer. Feilen har blitt rettet kl 14, men det tar fortsatt litt tid før vi har gått gjennom alle transaksjoner. Dette medfører at vi dessverre må utsette utbetaling til de aktuelle poengene er på plass igjen.

lookfantastic.com ble opprettet i 1997 med ett mål; å gjøre hårprodukter og skjønnhetsmerker mer tilgjengelig og til en lavere pris. I dag er lookfantastic.com en av verdens største butikker innen kosmetikk, hår- og skjønnhetsprodukter. Butikken har også tatt norske kvinner med storm og lookfantastic.com er en av de mest populære utenlandske nettbutikkene i Norge. Butikken har mer enn 8000 produkter på lager.

* Det tas forbehold om feil. Kan ikke benyttes med eksterne rabattkoder. Eventuell mva. og frakt blir i de fleste tilfeller trukket fra av butikken før beløpet beregnes om til KickBack.

Ikke det du lette etter? Ta en titt på vårt samarbeid med VG for å se om det finnes en lookfantastic rabattkode eller kampanjekode.