Vi har for øyeblikket dessverre ikke et aktivt samarbeid med denne aktøren. Du får derfor ikke kickback dersom du handler hos feelunique.com.

Alternative butikker som vi anbefaler at du tar en titt på:

Generell informasjon om feelunique.com

feelunique.com er en butikk som tilbyr et stort utvalg av kjente merkevarer innen hudpleie, makeup, hår-pleie og parfymer. feelunique.com har et svært stort varesortiment og har til en hver tid mer enn 18 000 forskjellige produkter på lager fra 450 forskjellige merker. Butikken tilbyr også fri frakt til Norge på alle bestillinger over 400 kroner, noe som kombinert med de svært lave prisene gjør dette til en ekstremt populær butikk.

feelunique.com gir penger tilbake på alle bestillinger, men vær oppmerksom på at du ikke får penger tilbake hvis du bruker rabattkoder/kupongkoder som ikke vises her eller bestiller elektriske produkter*. Vær oppmerksom på at feelunique av tekniske årsaker rapporterer en lavere sum enn den du ser på regningen.

* Det tas forbehold om feil. Kan ikke benyttes med eksterne rabattkoder. Eventuell mva. og frakt blir i de fleste tilfeller trukket fra av butikken før beløpet beregnes om til KickBack.

Ikke det du lette etter? Ta en titt på vårt samarbeid med VG for å se om det finnes en feelunique.com rabattkode eller kampanjekode.