KickBack AS (ORG 993389986) er en del av Schibsted Media Group og et heleid selskap av Schibsted Vekst AS (ORG 996 249 123). Schibsted er Nordens største mediebedrift og eier velkjente medier som VG, Aftenposten, Bergens Tidene i Norge og Aftonbladet og Svenska Dagbladet i Sverige. Schibsted står også bak flere av verdens største markedsplasser som FINN.no, Blocket.se og Tori.fi. Schibsted er tilstede i mer enn 22 land og har over 8000 ansatte.

Selskaper i Schibsted Media Group

VG

VG er Norges mest leste avis og besøkte nettsted. Over 2 millioner nordmenn besøker hver dag VG.no for nyheter, underholdning og god gravejournalistikk. VG driver også en rekke forskjellige nisjenettsteder, deriblant Tek.no om teknologi, Godt.no om mat og Minmote.no om mote og skjønnhet. VG er også eieren av Norges største nettsted for økonomi - E24.no og Dine Penger og driver også populære tjenester som VG Sammenlign som sjekker priser på forbrukslån og VG Black Friday som gir oversikt over alle tilbud på Black Friday.

Aftenposten

Aftenposten er Norges eldste avis og ble etablert i 1860 som Christiania Adresseblad, men navnet ble endret til Aftenposten fra 1861. I dag er Aftenposten en av Norges største aviser og dekker nyheter bredt. I tillegg har Aftenposten også et fokus på Oslo med satsninger som Osloby og Restaurantguiden som omtaler et stort antall av spisesteder i Oslo.

FINN

FINN er Norges største markedsplass. Uavhengig om du skal kjøpe noe stort, som hus og bil, eller om du skal tømme garasjen for ting du ikke lenger trenger, så er FINN stedet du gjør det. FINN driver også flere andre populære tjenester som FINN Shopping hvor du kan handle nye ting og FINN Småjobber

Bergens Tidene

BT er den største avisen i Bergen.

Stavanger Aftenblad

Stavanger Aftenblad er den største avisen i Stavanger.

Svosj

Svosj er et abonnement som gir deg fri frakt og gode tilbud i en rekke nordiske nettbutikker. Svosj sikrer at du får pakken raskt levert helt hjem til deg ved hjelp av Norges mest effektive leveringsnettverk for netthandel, Helthjem.

Selskaper i Schibsted Vekst

Schibsted Vekst/Schibsted Growth er Schibsted sitt investeringsselskap som investerer i gode ideer og flinke folk som bygger nye produkter og selskaper. Schibsted Vekst har investert i og kjøpt opp en rekke selskaper i Norden.

Prisjakt

Prisjakt er Norges største prissammenligningstjeneste og et heleid selskap av Schibsted. Prisjakt indekserer hundrevis av nettbutikker og millioner av produkter slik at forbrukere enkelt kan finne det de er ute etter til laveste pris.

Lendo

Lendo er en smart tjeneste som hjelper forbrukere å refinansiere forbrukslån, kredittkort og redusere renten på dine forbrukslån. Søker du lån via Lendo sendes din søknad til mer enn 15 norske banker og disse bankene konkurrerer om å gi deg best mulig lånerente tilpasset din personlige økonomi.

Let's Deal

Let's Deal er stedet hvor du kan gjøre en virkelig god deal. Let's Deal forhandler fram svært gode deals på alt fra restaurantbesøk og massasje til godteri og reiser. Ofte er rabattene over 50% og mulighetene for å spare penger er dermed store.

Mittanbud

Hvis du leter etter etter en god håndverker er Mittanbud stedet du begynner. Mittanbud er Norges største anbudstjeneste for alt fra håndverkere til eiendomsmeglere. Hos Mittanbud får du jobben gjort med høy kvalitet og til god pris.

Styletime

Styletime er en markedsplass hvor salonger møter kunder og kundene enkelt kan finne behandlinger, priser og bestille timer. Styletime hjelper deg å booke frisør- og skjønnhetstimer i et stort antall salonger i Norge.