KickBack.no er et fordelsprogram for netthandel. Du får cashback, eller som vi kaller det, en «kickback» når du handler hos en av våre partnere på nett.

Gå innom KickBack før du klikker deg videre til nettbutikken du skal handle i. Resten går av seg selv! Prisen på det du kjøper forblir det samme, men du vil i etterkant få en «kickback» på ditt kjøp og din oppsparte kickback kan få rett inn på din bankkonto.

Ecommerce kickback cashback

Hvordan er det mulig?

Årlig handles det for mer enn 20 milliarder kroner i norske nettbutikker. Samtidig bruker nettbutikker millioner av kroner på annonsering for å nå nye kunder fremfor å beholde de kundene de allerede har.

Vi ønsket å forandre på dette og gir nå nettbutikkene en mulighet til å belønne sine lojale kunder fremfor kun å jage etter nye. Ved å gi deg penger tilbake når du handler, skaffer vi nettbutikkene både nye og mer lojale kunder.

Bli medlem og gå innom KickBack før du skal handle på nett! I etterkant får du da penger rett inn på din bankkonto. Veldig enkelt, veldig genialt og helt trygt.

Hvordan tjener KickBack penger?

Vår forretningsmodell er veldig enkel. Hver gang et medlem handler hos en av våre partnere etter å ha brukt vår lenke, får vi betalt i form av en provisjon. En liten del av dette beholder vi, mens resten gir vi tilbake til brukeren i form av «kickback». Det koster ingenting å være medlem på KickBack.

Les gjerne hva noen av våre brukere og media sier om oss.

Hvem står bak Kickback?

Kickback.no eies og driftes av SVOSJ AS, et norsk-eid selskap med kontorer i Oslo. KickBack er et registrert varemerke tilhørende SVOSJ AS, og er en del av Schibsted som er Nordens største mediehus. Les mer om Schibsted og Schibsteds selskaper. KickBack drifter også tjenestene VG Sammenlign, MineRabatkoder.dk og SvD Rabattkod og flere.