KickBack.no er et fordelsprogram for netthandel. Du får cashback, eller som vi kaller det, en «kickback» når du handler hos en av våre partnere på nett.

Gå innom KickBack før du klikker deg videre til nettbutikken du skal handle i. Resten går av seg selv! Prisen på det du kjøper forblir det samme, men du vil i etterkant få en «kickback» på ditt kjøp og din oppsparte kickback kan få rett inn på din bankkonto eller veksle ut i gavekort.

Ecommerce kickback cashback

Hvordan er det mulig?

Årlig handles det for mer enn 20 milliarder kroner i norske nettbutikker. Samtidig bruker nettbutikker millioner av kroner på annonsering for å nå nye kunder fremfor å beholde de kundene de allerede har.

Vi ønsket å forandre på dette og gir nå nettbutikkene en mulighet til å belønne sine lojale kunder fremfor kun å jage etter nye. Ved å gi deg penger tilbake når du handler, skaffer vi nettbutikkene både nye og mer lojale kunder.

Bli medlem og gå innom KickBack før du skal handle på nett! I etterkant får du da penger rett inn på din bankkonto. Veldig enkelt, veldig genialt og helt trygt.

Hvordan tjener KickBack penger?

Vår forretningsmodell er veldig enkel. Hver gang et medlem handler hos en av våre partnere etter å ha brukt vår lenke, får vi betalt i form av en provisjon. En liten del av dette beholder vi, mens resten gir vi tilbake til brukeren i form av «kickback». Det koster ingenting å være medlem på KickBack.

Les gjerne hva noen av våre brukere og media sier om oss.

Hvem står bak Kickback?

Arne Kepp, Mats Staugaard, Magnus Kolstad

Kickback.no eies og driftes av KickBack AS, et norsk-eid selskap med kontorer i Posthuset midt i Oslo. KickBack er et registrert varemerke tilhørende KickBack AS, og er en del av Schibsted Media Group som blant annet også eier Aftenposten, FINN, VG og Prisjakt.no.


Gode formål

Unicef + RegnskogfondetHer på KickBack har vi stor tro på at enkeltmennesker gjennom Internett kan gjøre en forskjell. Derfor samarbeider vi med organisasjonene Regnskogfondet og UNICEF. Regnskogfondet redder regnskogen gjennom et nært samarbeid med menneskene som bor i regnskogen. UNICEF er overalt der barn trenger en hjelpende hånd og gjør hver dag en forskjell for millioner av barn.

Gjennom vårt samarbeid har vi gjort det mulig for deg som KickBack-medlem å gi din oppsparte KickBack til Regnskogfondet og UNICEF. Ditt bidrag går til rett til disse organisasjonenes arbeid med den livsviktige regnskogen og alle barn som trenger en hjelpende hånd. Som KickBack-medlem kan du dermed være med på å gjøre en forskjell bare ved å være smart når du gjør dine daglige innkjøp. Du kan gjøre din shopping mer givende - både for deg selv, miljøet og barn som trenger en hjelpende hånd.