Hvis du ønsker å avinstallere vår populære nettleserplugin så er det veldig enkelt. I de fleste nettlesere (Safari, Chrome og Firefox) gjør du dette rett i din nettleser sin funksjonalitet for utvidelser og her kan du enkelt deaktivere eller avinstallere KickBack sin nettleserplugin. I Internet Explorer gjøres dette i Windows sitt kontrollpanel hvor du kan fjerne og legge til programvare.

Under finner du detaljert beskrivelse til hvordan du avinstallerer KickBack sin nettleserplugin.

Avinstallerer i Google Chrome

1. Klikk på menyen  i nettleseren din.
  2. Velg Flere verktøy > Utvidelser.
  3. Klikk på Fjern fra Chrome på den utvidelsen du vil fjerne.
  4. Du blir vist et varsel om at utvidelsen fjernes. Klikk på Fjern.

Du kan lese mer om dette på Google sine supportnettsider.

Avinstallerer i Firefox

1. Trykk på menyknappen og velg Utvidelser. En fane med dine utvidelser vil nå åpnes.
  2. Fra Utvidelsesbehandler-fanen velger du panelet Extensions or Appearance.
  3. Velg utvidelsen du ønsker å fjerne.
  4. Trykk på Slett-knappen.
  5. Klikk på Start på nytt nå dersom det dukker opp. Fanene dine vil lagres og gjenopprettes etter at Firefox blir startet på nytt.

Du kan lese mer om dette på Mozilla sine supportnettsider

Avinstallere i Safari

1. Velg Valg fra Safari-menyen og klikk på Tillegg.
  2. Marker et tillegg på listen.
  3. Slå av tillegget ved å fjerne markeringen i Aktiver-avkrysningsruten. Hvis du vil avinstallere tillegget trykker du på Avinstaller-knappen.

Du kan lese mer om dette på Apple sine supportsider.

Avinstallere i Internet Explorer

I Windows må du avinstallere nettleserplugin gjennom Microsofts funksjonalitet for å fjerne og legge til programvare. Du finner utfyllende informasjon om hvordan du gjør dette på de forskjellige Windows-versjonene under.

Skulle du fortsatt ha spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.